Årsresumé!


Snart är det dags att säga hejdå till år 2013 och hej hej till 2014. År 2013 har varit ett händelserik och fantastiskt år för min del med många fina minnen, erfarenheter och åstadkommanden. Bloggen har legat lite i skymundan under året, men kameran har ändå gått varm. Här kommer min årsresumé.
 
 
 
 
Januari började på topp. Efter tre och ett halvt år av studier var jag äntligen klar och kunde från och med nu kalla mig själv för socionom. Detta ögonblick fick jag dela med mina fantastiska vänner Emma och Lisa. Förutom examen hade jag även börjat arbeta på mitt drömjobb. När jag inte jobbade spenderade jag dagarna ute i snön busandes med Nora och njöt av det härliga vintervädret.
 
 
 
 
 I februari hade jag en mysig familje- och bebisfotografering tillsammans med min systerson, hans flickvän och deras söta lilla bebis Nellie.
 
 
 
 
 
 
Vintern höll i sig länge och ända in i mars spenderades lediga dagar ute i snön.
 
 
 
 
 
I april väntade namngivningcermoni för lilla Nellie. Kolla in dem blåa ögonen, wow! Jag fyllde 24 år och äntligen kom våren efter en väldigt lång och kall vinter. Jag fick snygga hennatatueringar av en tjej på jobbet och allt kändes mycket ljusare och gladare.
 
 
 
 
 
Maj inleddes med besök på Hästa gård tillsammans med min svägerska och brorsdöttrar. Jag fick äntligen fotografera körsbärsblommorna i Kungsträdgården, efter att ha missat dem år efter år och fick många fina bilder då jag fotograferade Evelina och hennes sköthästar. Jag besökte även mitt smultronställe under våren, där vitsipporna breder ut sig i stora hav.
 
 
 
 
Stora delar av sommaren spenderades i vanlig ordning uppe i Ockelbo och såväl även midsommar.
 
 
 
 
Under semestern spenderade jag så mycket tid som möjligt tillsammans med min familj och sambo samt tog en tripp ner till Göteborg i vanlig ordning.
 
 
 
 
I augusti hände det saker. Jag tog körkort och blev bilägare till en liten svart pärla. Att ta körkort är det bästa jag gjort! En av mina första turer med bilen tog jag tillsammans med min vän William då vi gav oss ut på fotoutflykt. Bilden till höger visar en av Sveriges största skeppsättningar.
 
 
 
 
I september kom höstkänslorna och jag begav mig ut på diverse fotopromenader för att försöka fånga övergången från sommar till höst.
 
 
 
I oktober fotograferade jag ett fantastiskt vackert höstbröllop med detta underbara par, som jag tyvärr inte har hunnit visa er bilder ifrån ännu. Men ni får ett smakprov i denna årsresumé. Det var otroligt roligt och jag är kanonnöjd med bilderna.
 
 
 
 
Jag gosade in mig i stickade tröjor och halsdukar och blev lyrisk över alla vackra höstfärger.
 
 
 
 
November var grått och trist och det kändes som mörkret aldrig skulle ta slut. Ett återbesök i frostiga och dimmiga Ockelbo livade dock upp och kameran gick varm.
 
 
 
 
December kom och jag var mer taggad än någonsin på att julpynta, julpyssla och allt annat som hör julen till. Jag och Emma hade vår traditionella bakdag (sedan ett år tillbaka.. haha..) och jag bakade sedan själv hur mycket olika saker som helst. Det blev allt från lussebullar med olika fyllningar, till pepparkakor och en hel mängd olika julgodis. Jag fick chansen att njuta lite av den pyttelilla snön vi fick i december då jag var med mina föräldrar och Nora för att ta lite julkort.
 
 
Detta var mitt 2013 och jag känner på mig och hoppas att mitt 2014 kommer bli minst lika bra! 
 
Bilddagbok | | Kommentera |
Upp